Sophie

Ik ben Sophie Verheij van psychologie praktijk Via-Sophia.Tot 2012 heb ik gewerkt in een 1e lijnpsychologie praktijk. Door verandering in de zorg ben ik als zelfstandige psycholoog gestart. Momenteel werk ik op diverse locaties en ook in Soepel. (Voor meer info, zie onder voor mijn website.) De therapie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering.


Ik ben opgeleid als Jungiaans Analytisch therapeut in Nijmegen, daarna heb ik aan de Open Universiteit de studie psychologie gevolgd. In de therapie werk ik eerst aan de basis; startend bij de problemen die er zijn. Hierbij maak ik gebruik van inzichten uit zowel de cognitieve gedragstherapie als uit de psychoanalyse. Ik ga er vanuit dat ieder mens zich zijn leven lang kan ontwikkelen. Vanuit dat inzicht maak ik gebruik van de innerlijk kracht die in ieder mens aanwezig is.


 De therapie is o.a. geschikt voor: angst, depressie, burn-out klachten, trauma, relatie problemen, bewustwording en zingeving.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :

voor direct contact:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

tel 06-13855284


of op de wbsite kijken: www.via-sophia.nl 

 

Maak een afspraak


Maak nu een afspraak