Stéphanie

Stéphanie Stunnenberg

Hallo, mijn naam is Stéphanie Stunnenberg en ik zal mij even kort voorstellen.

Jarenlang was ik werkzaam bij een zorginstelling die begeleiding biedt aan mensen met een psychiatrisch ziektebeeld en/of verslaving. Een pittige baan die behoorlijk wat energie kost. Om die reden zocht ik jaren terug naar iets waar ik juist energie van krijg. Zo kwam yoga op mijn pad.

Tijdens de lessen kwam ik er achter dat yoga ook een positieve werking heeft op mijn “altijd druk met van alles” hoofd. Al gaande weg rolde ik in het docentschap en kwam ik in aanraking met het geven van massages. Mijn HSP (hoog sensitief persoon) kwaliteiten komen goed van pas tijdens het masseren. Wat ik mooi vind aan het masseren is om deel te nemen aan jouw proces. Het verkrijgen van inzichten, ruimte en rust. Hierdoor beweeg je dichter naar jouw kern en ga je lichter door het leven.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

info over een holistische massage:

 

Holistisch betekent in zijn geheel, helen, alomvattend. Vanuit dit oogpunt wordt de mens in al zijn verschillende lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) bekeken. De sessies zijn een combinatie van massage en coaching gericht op lichaam en geest. Je wordt je meer bewust van (denk) patronen en je kan oud zeer loslaten. Tijdens de massage wordt er letterlijk de vinger op de zere plek gelegd waardoor er diepere lagen doorvoeld kunnen worden. Hierdoor ontstaat er weer ruimte en ervaar jij meer het gevoel van vrijheid om te zijn wie je werkelijk bent zonder alle ballast.