Marcel

Ik ben Marcel de Jong van Admotio, haptotherapiepraktijk – begeleiding & coaching. Op woensdagen werk ik bij Soepel.
Ik heb een holistische kijk op mensen. Ik kijk naar de mens vanuit biopsychosociaal perspectief; lichaam, geest en de sociale omstandigheden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als haptotherapeut neem ik vooral het lichaam als verteller van hetgeen de mens gevoelsmatig beweegt. Het lichaam is ook het uitgangspunt voor de haptotherapiebehandeling.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als fysiotherapeut. Daarna heb ik de opleiding tot manueel therapeut gevolgd. Mijn drijfveer was om mensen meer holistisch te kunnen begeleiden, daarom heb ik de haptotherapie opleiding bij Synergos te Amersfoort gevolgd. De afgelopen jaren volgde ik verschillende bij- en nascholingen bij Academie voor Haptotherapie te Doorn, zoals de serie nascholing omtrent hechting en hechtingsproblematiek en de specialisatieopleiding trauma en haptotherapie.
Ik heb ruime ervaring in de gezondheidszorg. Ik heb in diverse instellingen gewerkt: in verschillende particuliere praktijken, een ziekenhuis, een gezondheidscentrum en een revalidatiecentrum. Ik heb specifieke expertise opgedaan in de behandeling van pijnklachten, burn-out en psychosomatiek. Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging VVH (Vereniging voor Haptotherapeuten).

Voor meer informatie: www.admotio.nl.
Voor direct contact: contact@admotio.nl.