Sjanneke

Voorbeeld van afbeelding

Grootmoeder Wilg – Sjanneke Asmawidjaja 

Je zoekt iemand die naar je luistert en je ondersteund. Niet iemand die je verteld wat je moet doen en oordeelt over wat goed en fout is. Je zoekt iemand waar je je verhaal kwijt kunt om vervolgens samen te kijken welke weg voor jou goed voelt. Je zoekt iemand die je vooruit helpt en je het vertrouwen geeft dat jij dit kan zodat je uiteindelijk zelf weer verder kunt. Dan heb je mij op het juiste moment gevonden. 

Soms vind je mij omdat je een concrete vraag of probleem hebt. Anders vind je mij omdat het even niet zo lekker gaat maar weet je niet precies waarom. Het is niet gemakkelijk om hulp te vragen. Dat je nu hier bent is de eerste stap. Neem contact met mij op en ontdek hoe ik je verder kan helpen. Bij Grootmoeder Wilg bied ik jongeren coaching en psychosociale therapie voor volwassenen. Als psychosociaal therapeut heb ik een vierjarige CRKBO en KTNO erkende HBO opleiding afgerond en werk ik vanuit de Wielwerkmethode. Dit geeft mij een zeer brede basis en een heldere structuur om doelgericht te werken.

De wielwerkmethode gaat uit van een natuurlijke cyclus en de stroom in alles wat leeft. Ook wij volgen vaak een stroom zonder dat we ons daar bewust van zijn. Door deze stroom bewuster te gaat beleven ontstaat er ruimte om keuzes te maken. 

Er wordt gewerkt vanuit een holistisch perspectief. De term holistisch staat voor heel. Ik zie de mens als een geheel dat bestaat uit verschillende elementen zoals gedachten, energie, emoties en het lichaam. Deze elementen zijn in het geheel met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar voortdurend. Door mijn brede achtergrond beschik ik over een breed scala aan technieken. Aan de hand van het opgestelde behandelplan zal ik een selectie maken van de meest effectieve technieken voor de situatie. Dit geeft mij de mogelijkheid om een daadwerkelijke holistische benadering te handhaven. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld psychotherapie, familieopstellingen, cognitieve gedragstherapie en innerlijk-kind werk.

Uitgangspunten in mijn behandeling zijn: 

· Elk traject start met het bepalen van een specifiek en haalbaar doel. 

· Ieder mens is anders en ook uniek in de behandeling van zijn of haar problemen. 

· Wanneer het doel bij mij niet (volledig) haalbaar is, verwijs ik door of werk ik samen met een collega’s in de reguliere of alternatieve gezondheidszorg. 

Om de kwaliteit van mijn behandelingen te waarborgen ben ik aangesloten bij beroepsvereniging CAT voor complementaire therapeuten en beschik ik over een klachtenregeling. 

www.grootmoederwilg.nl