Maremy

Mijn naam is Maremy en ik ben 39 jaar oud. Ik ben lichaamstherapeute, schoonheidsspecialiste en aromatherapeute. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in massages en Spa behandelingen.

In 2006 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, twee jaar later specialiseerde ik me als Spa-therapeute/Aromatherapeute (2008). De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd in het gebied van  fitotherapie, Natuurlijke cosmetica, Ko Bi Do massage en shiatsu.

Als specialist in lichaamstherapie is het mijn doel om u een moment van ontspanning en rust te laten vinden door middel van massage.

De beste manier om voor ons lichaam te zorgen is door het gezond en in harmonie te houden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van lichaamsmassage. Lichaamsmassage is een van de beste geschenken die je het lichaam kunt geven. Ons Lichaam is namelijk als het ware een Tempel die verzorgd moet worden en geschenken verdient als bedankje voor alles wat het doet.

Massages hebben vele voordelen op fysiologisch niveau. Tevens kunnen massages vele voordeel op emotioneel niveau hebben. Een goed toegepaste massage kan namelijk in combinatie met andere ontspanningstechnieken (zoals aromatherapie en muziektherapie) een enorme impact op emotioneel niveau hebben.

De behandelingen en massages die ik aanbied worden aangevuld met het gebruik van aromatherapie, waardoor de therapie een 100% holistische ervaring word.

Er wordt altijd eerst met u besproken wat het doel is van de massage. Welke gebieden wil u extra aandacht geven? Waar heb u last van? Dit zijn de vragen die bepalen hoe de massage wordt uitgevoerd. U krijgt elke keer een gepersonaliseerde massage waarbij de focus kan veranderen.

Bij Soepel Massage & Therapie kun je met mij een afspraak maken voor Holistische en gezichtsmassage.