Yen Vo

Ik ben Yen Vo,

Geboren in Vietnam en nadat ik mijn HBO studie bankieren in Vietnam heb afgerond ben ik naar Nederland verhuisd. 

Om goed te kunnen integreren in de Nederlandse maatschappij en de Nederlandse taal goed te leren spreken heb ik aan de Avans Hogeschool in Breda de HBO studie international business gevolgd.

Na 15 jaar in Nederland was het tijd om eens stil te staan. 

De jaren waren omgevlogen en toch voelde ik mij niet gelukkig op weg die ik was ingeslagen met mijn werk en studiekeuze.

Via een goede vriendin kwam ik in aanraking met een Thaise masseur.  Mijn interesse  voor massage was opgewekt en via zijn leermeester ben ik opgeleid voor Thaise massage en drukpunt massage. Tevens heb ik bij een leermeester uit Vietnam holistische massage en acupressuur gevolgd en als laatste daar  Hawaiiaanse massage nog aan toegevoegd.

Nog steeds bleef het kriebelen om mij verder te ontwikkelen en ben ik gestart met een opleiding voor shiatsu massage therapeut aan de Qing Bai academie.

In deze periode merkte ik dat ik steeds vaker terug moest denken aan vroeger en vooral aan mijn vader die 30 jaar geleden in Vietnam werkte als een traditionele arts.

Hij beheerste zeer goed de technieken van de polsdiagnose en werkte ook veel met kruiden. 

Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om  ook acupunctuur te gaan studeren bij Qing Bai academie. Het idee dat ieder lichaam anders is en de therapie die toegepast wordt dient aan te sluiten bij deze individuele behoefte inspireert mij enorm.  Het kunnen toepassen van verschillende behandel methoden bij mijn clienten zie ik als een meerwaarde om ieder individu zo goed mogelijk te ondersteunen in hun proces om zich weer fit en vitaal te voelen.

Het werken met verschillende massage technieken is voor mij op dit moment een  waardevolle manier om ervaring op te doen met client contacten en het menselijk lichaam. Ervaring die ik straks goed kan gebruiken na  het afronden van mijn studie en werk als acupuncturist .

Bij soepel kun je met mij een afspraak maken voor ontspanningsmassage .

Bedankt voor uw aandacht 

Yen Vo