Holistische psychosociale therapie en EMDR

Patronen zijn als ingesleten karrensporen. Je doet het al jaren zo. Niets aan de hand zo lijkt het. Totdat het gaat schuren. Je krijgt er last van. Je krijgt soms (lichte) fysieke klachten, zoals pijn in je nek of hoofd, oververmoeidheid of je hebt het gevoel wat je ook doet de uitkomst iedere keer hetzelfde is. Er verandert niets. Soms gaat het verder en word je er ziek van, krijg je een burn-out of een andere aandoening. Dan wordt het echt tijd er echt iets aan te doen!

De basis van alle ziekte of klachten zowel geestelijk als fysiek is stress en trauma. Alle antwoorden liggen in jezelf besloten. Ik begeleid jou om inzicht te krijgen in de oorzaak, het in je lijf te ervaren en door middel van gerichte actie de antwoorden in je leven te integreren. Bij veel fysieke klachten werken we (extra) aan het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit doe ik door gesprekken af te wisselen met oefeningen vanuit de verschillende invalshoeken NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk, EMDR, Energetisch Lichaamswerk, Mindfulness, en Meditatie.

Werkwijze

Ik werk in mijn natuurgeneeskundige en psychosociale consulten vanuit een holistische benadering (body, mind, soul volgens de 5 natuurgeneeskundige principes) in consulten van 1 uur of 1,5 uur, afhankelijk van de vraag, de ingezette werkwijze en afgestemd op jou.

Je kunt ook bij mij terecht voor een EMDR behandeling bij trauma door een eenmalige nare gebeurtenis, ook wel genoemd: enkelvoudig trauma, impacttrauma of shocktrauma.  Een EMDR traject bestaat 2-4 sessies van 1,5 uur voor intake, draagkrachtigsten, behandeling en nazorg. Kijk op mijn website www.word-jezelf.nl voor meer informatie. Neem vooral even contact op om te zien of EMDR geschikt is voor jouw hulpvraag. 

En soms heb je gewoon behoefte om begeleid te worden om een volgende stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Daar werkt mijn systemische coaching uitstekend voor!

Tarieven, vergoedingen en ervaringen

Mijn psychosociale consulten worden gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Dit geldt voor particuliere klanten. Klik hier voor meer informatie over verschillende tarieven en vergoedingen. Kijk ook even op de pagina met ervaringen van mijn klanten en maak een afspraak. 

Deze behandeling wordt gegeven door

Evelyn Spoor.

Duur consult: 1 uur tot 1,5 uur

Prijs: dit verschilt per consult/behandeling, kijk hier.