Workshops

Workshop Indiase hoofdmassage zaterdag 18 april 2020

Tijdens deze workshop leer je technieken om een Indiase hoofdmassage te geven. De Indiase (Ayurvedische) hoofdmassage is een traditionele zittende massagetechniek die het bovengedeelte van het lichaam behandelt. Het hoofd, het gezicht, de nek, de schouders, het bovenste gedeelte van de rug, de armen en de handen. Een Indiase hoofdmassage word ook wel champissage genoemd. Het woord ‘champi’ betekent massage en kan zowel therapeutisch als ontspanningsgericht toegepast worden. Je hoeft geen ervaring te hebben met het geven van een massage om deel te kunnen nemen aan deze workshop.

Zaterdag 18 april 2020

Tijd: 13:00-16:00

Waar:  Soepel Therapie & Massage, Nieuwstraat 29 in Dordrecht

Kosten: €45.-

Graag van te voren aanmelden via info@good-vibez.nl

Workshop stoelmassage op 8 & 15 april 2020

In de workshop stoelmassage leer je in 2 avonden kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een volledige stoelmassage te geven.
Tijdens deze workshop leer je diverse shiatsu en anma technieken. De combinatie van shiatsu en anma op de stoel is bij uitstek ook geschikt voor het geven van stoelmassages in het bedrijfsleven.
De Kata ( behandelvorm) die je leert is niet bedoeld als standaard vorm van de stoelmassage. Het blijft altijd belangrijk om je behandeling af te stemmen aan de ontvanger.
Uiteindelijk is het de bedoeling dat je met de massage kunt leren spelen zodat je de verschillende technieken kunt combineren en de stoelmassage levendig blijft.
Tijdens de workshop besteden wij ook aandacht aan jouw eigen werkhouding en leer je technieken aan waarmee je je eigen lichaam soepel en ontspannen kunt houden.

Tijd: 19.15 t/m 21.30  uur
Prijs: 125 euro
Opgeven: 06-83206707 of stuur een mail naar jessica.laman@zonnet.nl