Jessica

Ik ben Jessica Laman en sinds de start van Soepel ruim 10 jaar geleden werkzaam als shiatsu en cranio sacraal therapeut.

Sinds enkele jaren ook het aanspreekpunt voor alle lopende zaken  bij soepel.
Voor alle algemene informatie over Soepel kun je met mij contact opnemen.

Ik heb mij geschoold in  Shiatsu en Cranio sacraal therapie en werk graag met clienten via deze lichaam gerichte aanpak.
Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het oost west centrum in Antwerpen, Shiatsu school Lacerta en bij het Reliantie instituut voor biodynamische cranio sacraal therapie.

Het lichaam heeft zoveel wijsheid in zich. Luisteren en het opnieuw contact maken met ons lichaam helpt ons om weer beter in balans te komen en het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren.

Naast deze twee therapeutische behandelingen geef ik ook in de praktijk: ontspanning massage, zwangerschapsmassage, stoelmassage en Chinese voetmassage.

Op maandagochtend kun je bij mij de Do- in lessen ( meridiaan strekkingen ) volgen. Deze lessen worden gegeven bij yoga studio Kokopelli in Dordrecht.

Meer informatie hierover lees je op de website bij lessen en workshops.

Reizen

In 2006 is het idee geboren om kalm onder de palm reizen op te richten, dit zijn natuurreizen met een meditatief karakter naar Suriname. Een vakantie met een extra dimensie, gericht op innerlijke rust, tijd om tot jezelf te komen en nieuwe energie op te doen in een prachtige natuurlijke omgeving, het tropisch regenwoud in Suriname.
Het doel van onze reizen is om mensen de mogelijkheid aan te bieden om eens echt te onthaasten en jezelf te ontmoeten.

Voor direct contact:

06-83206707
Jessica.laman@zonnet.nl