Narratieve -Creatieve Therapie

Jouw verhaal

Wil jij een bepaald aspect van je leven onderzoeken? Is er iets gebeurd recent of lang geleden dat om verwoording vraagt? Of wil je graag over iemand anders vertellen: een familielid, vriend, dierbare? Iemand die er niet meer is, of juist mooi aanwezig is in je leven?

Het kan soms lastig zijn om dingen onder woorden te krijgen, de juiste bewoordingen te vinden. Want woorden zijn meer dan samengestelde lettergrepen; als we ze goed gebruiken, kunnen woorden veel persoonlijke betekenis omvatten. Het vraagt wel om een onderzoek en het op elkaar afstemmen van de binnenwereld en de buitenwereld.

Ik help je graag met het zoeken naar deze bewoordingen. We kunnen samen gaan luisteren naar wat er verteld wil worden en langzaam zal jouw verhaal vorm krijgen. Wanneer het voor jou klopt kunnen wij verder kijken naar een eindproduct, een vormgeving. 

Tijdens het proces kijken we samen wat nodig is om tot de kern t komen. Het kunnen bijvoorbeeld  technieken uit de creatieve – en muziektherapie zijn, imaginaties, mindfulness oefeningen e.d.

Afsluiting

Hoe mooi zou het zijn als je aan het einde van het proces iets tastbaar in handen hebt? Bijvoorbeeld een document of een boekje? Iets dat symbool kan staan voor het afronden van een hoofdstuk, als herinnering kan dienen, of om aan iemand anders te overhandigen?

Ik kijk ernaar uit om samen op pad te gaan, op zoek naar Jouw verhaal.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en overleg via http://www.muzalater.nl of telefonisch 0648416423