Lessen en workshops

Workshop HSP zaterdag 27 juli van 12.30 t/m 14.30

Heb je het idee dat je hoog sensitief bent, weet je dit al of ken je iemand in jouw directe omgeving die HSP is?
Dan is deze workshop voor jou! Tijdens deze twee uur durende workshop gaan we dieper in op de kracht van HSP.
En, minstens zo belangrijk, hoe ga je om met en hoe voorkom je overprikkeling.

Deelname?
Je kan je opgeven door een mail te sturen aan info@good-vibez.nl.
Kosten: €25.- p.p.

Zorg voor makkelijke zittende kleding tijdens deze workshop. We zullen ook licht fysieke oefeningen doen. Zorg daarnaast ook voor pen en papier.

Ik kijk uit naar jou te ontmoeten.
Stéphanie Stunnenberg

*Deze workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Workshop stoelmassage  9 & 23 september ( nog enkele plaatsten beschikbaar )

In de workshop stoelmassage leer je in 2 avonden kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een volledige stoelmassage te geven.
Tijdens deze workshop leer je diverse shiatsu en anma technieken. De combinatie van shiatsu en anma op de stoel is bij uitstek ook geschikt voor het geven van stoelmassages in het bedrijfsleven.
De Kata ( behandelvorm) die je leert is niet bedoeld als standaard vorm van de stoelmassage. Het blijft altijd belangrijk om je behandeling af te stemmen aan de ontvanger.
Uiteindelijk is het de bedoeling dat je met de massage kunt leren spelen zodat je de verschillende technieken kunt combineren en de stoelmassage levendig blijft.
Tijdens de workshop besteden wij ook aandacht aan jouw eigen werkhouding en leer je technieken aan waarmee je je eigen lichaam soepel en ontspannen kunt houden.

Je kunt je inschrijven voor de volgende data: maandag 9 & 23  september 2019
Tijd: 19.00 t/m 22:00 uur
Prijs:100 euro
Opgeven: 0683206707 of stuur een mail naar jessica.laman@zonnet.nl

Do-In (yoga) Les

Wil je zelf werken aan gezondheid en balans, zoek je een manier van bewegen die bij jou past? Do-In lessen bieden je een manier van bewegen die voor iedereen te volgen is, de oefeningen zijn gericht op de meridianen (energiebanen) in je lichaam. Al snel ga je voelen dat jouw lijf soepeler en vitaler wordt. Jij bepaalt zelf je eigen tempo en hoever je gaat, do-in lessen volg je tenslotte alleen voor jouzelf, voor je eigen welzijn.

Wil je meer weten over de Oosterse kijk op gezondheid en hoe die toe te passen?

Tijdens de lessen worden de oefeningen uiteraard goed uitgelegd, wij als docent doen altijd mee met de les, helpen je op weg om de oefening naar beste kunnen (van dat moment) uit te voeren. Het gaat er vaak niet om hoe ‘goed’ je iets kunt, maar meer hoe je het doet, met welke intentie. Je krijgt inzicht in hoe jouw lichaam energetisch is opgebouwd. Op speelse wijze leer je de werking van enkele drukpunten, welke oefeningen toe te passen bij een ongemak, tips om je meer in balans te krijgen en /of houden.

Zoek je een manier om meer rust in jezelf te vinden?

De 6 officiële meridiaan strekkingen zijn bijna meditatief van aard, niet voor niets is de letterlijke vertaling van do-in ‘weg naar binnen’. Zo zul je merken dat niet alleen je lijf zich prettiger gaat bewegen, ook je mind zal rustiger worden en je zult je geestelijk meer in balans voelen. Het verband tussen jouw energie en jouw emoties zal duidelijk worden, hoe je ermee omgaat krijg je dan ook meer in de hand.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Do-In lessen bij Soepel worden gegeven door Jessica Laman.
Ik werk met kleine groepjes (max 10 personen). Zowel op de Nieuwstraat 29 in ons eigen pand als bij de yogastudio aan het Kromhout 89.

Do-in is voor alle leeftijden, wel worden de meeste oefeningen op de grond uitgevoerd.
Individuele sessie is te boeken bij Jessica, een uur lang privé do-in helemaal afgestemd op jouw behoeften en of klachten. Kosten € 50,- per uur.

Praktisch:

De lessen worden per blok van 6 tot 8 lessen gegeven.
Kosten 10 euro per les in reeksen van 6 tot 8 lessen.
Maandagochtend 9.30 – 10.30 met Jessica, Kromhout 89, Dordrecht.