Deepak

Mijn naam is Deepak en ik ben momenteel part-time werkzaam als doktersassistent. Naast mijn werk heb ik mijn passie en kennis ontwikkeld in de Ayurveda. Ik heb in 2008 mijn 4- jarige opleiding als Ayurvedic Practitioner ( Conform HBO) gevolgd bij het European institute for Scientific Research on Ayurveda ( EISRA) in Den Haag.

Vervolgens heb ik de Vedische Astrologie ( Indiase astrologie) gevolgd en een jaaropleiding voor mediumschap en intuïtie om mijn deskundigheid en holistische aanpak te verrijken.

Enkele behandelingen die ik aanbied zijn:

Ayurvedische consult ( na het consult stuur ik u tips over voeding & leefstijl toegespitst op uw situatie en geef ik aan welke behandeling of reeks van behandelingen eventueel aan te bevelen is. Hierbij maak ik gebruik van de polsdiagnose en kijk ik en voel ik intuïtief waar de blokkades zijn.

Ayurvedische massage: massage die wordt uitgevoerd met warme olie .

Marmabehandeling : vitale energiepunten worden gestimuleerd door middel van zachte massage, druk, aanraking , healing .

Stoelmassage: korte en toegankelijke vorm van massage door de kleding heen gegeven.

Het aanbieden van Ayurvedische behandelingen is mijn passie en doe ik naast mijn werk. Ik geloof in een holistische aanpak om een gezond evenwicht te creëren. Als je meer wilt weten over mijn behandelingen en hoe ik jou kan helpen, neem gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.intuitiefayurvedapraktijk.nl

Tel: 0634142214